Produse

Petrocart este unul dintre liderii pieței românești de hârtie tissue și singurul producător din țară de cartoane electrotehnice. Hârtia tissue include produse de converting - hârtie igienică, prosoape de bucătărie, monorole prosop, șervețele de masă, cearsaf de unică folosință și semi-fabricate.

Hârtie tissue

Produsul este destinat scopurilor
igienico-sanitare. Se fabrică în variante cu 1 strat, 2 straturi şi
cu 3 straturi.
Din 2014, Petrocart a pus în funcțiune o linie de producție de ultimă generație Toscotec care permite realizarea unui spectru larg de produse pe bază de celuloză. Mărcile pentru produsele din hârtie tissue realizate de Petrocart sunt Satina și Coral.

La solicitarea partenerilor, produsele se pot fabrica şi sub marcă proprie. Hârtia tissue se fabrică din celuloză 100%.
Specificații tehnice

Materie primă
Celuloză

Număr straturi
1, 2, 3

Culori
alb
Formatul de livrare se poate stabili contractual.

Carton transformatoare

Cartonul pentru transformatoare se fabrică conform cerinţelor standardului CEI 641-3-1, tip B.3.1 și B.2.1. La cerere, produsul poate fi adaptat şi cerinţelor altor standarde.
Prin performanţele tehnice, cartonul pentru transformatoare este destinat construcţiei şi reparaţiilor transformatoarelor electrice de joasă, medie şi înaltă tensiune şi putere

Specificații tehnice

Proprietăţi (grosimi 1 - 8mm) / Valori IEC 641-3-1, tip B 3.1. Cartonul se livrează în coli cu dimensiuni maxime de 6300 x 3200 mm şi grosimi cuprinse între 1 şi 8 mm. În funcţie de solicitări, grosimea cartonului poate depăşi 8 mm.
 

Produse românești de calitate

FABRICATE CU DRAGOSTE LA PIATRA NEAMȚ

 

Petrocart are ca obiect principal de activitate fabricarea hârtiei şi a cartonului şi este producător unic în România pentru cartoanele electrotehnice.

Aproximativ 50% din produsele noastre finite sunt vândute sub mărcile Petrocart, în timp ce restul de 50% sunt comercializate sub mărcile proprii ale retailerilor. În afară de produsele finite, Petrocart are stabilite parteneriate cu companii românești și străine deopotrivă, prin care hârtia tissue produsă este comercializată sub formă de semifabricat (role jumbo).

Cartoanele electrotehnice realizate de Petrocart au fost achiziționate de-a lungul timpului de unele dintre cele mai importante companii de profil din lume, printre care Alstom, Areva sau Siemens.

Interesat de produsele Petrocart? CONTACTEAZĂ-NE