Green since 1908

Petrocart is determined to deliver high quality products,
repect for its values and tradition and care for environment and community.

Tradition since 1908

Piatra Neamt, Romania

   
 

Petrocart are ca obiect principal de activitate fabricarea hârtiei şi a cartonului şi este producător unic în România pentru cartoanele electrotehnice.

Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti (simbol PTRC), iar acţiunile se tranzacţionează pe piaţa RASDAQ. Acţionarul principal al Petrocart este Asociaţia Petroact. În anul 2008, Petrocart a avut o cifră de afaceri de 10.000.000 EUR. În cadrul companiei lucrează cca. 300 de salariaţi. În prezent, compania oferă spre comercializare diverse tipuri de produse în diferite sortimente: carton pentru transformatoare, carton pentru maşini electrice şi hârtie tissue din celuloză și maculatură reciclată.

În anul 1997 a fost proiectat şi a început implementarea sistemului de management al calităţii în conformitate cu standardul ISO 9002:1994. Începând cu anul 1999, sistemul de management implementat în cadrul companiei este certificat de către TUV CERT Suddeutschland, în conformitate cu reglementările standardelor în vigoare la data certificărilor. De asemenea, compania are implementat şi certificat un sistem de management integrat – calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională.

Find more about our products. PRODUCTS