Verde din 1908

Valorile Petrocart includ determinarea față de calitate,
respectul pentru tradiţie şi grijă faţă de mediu şi comunitate.

Tradiție de la 1908

Piatra Neamț, România

   
 

Petrocart are ca obiect principal de activitate fabricarea hârtiei şi a cartonului şi este producător unic în România pentru cartoanele electrotehnice.

Compania este listată pe piața alternativă de tranzacționare AeRO. În anul 2017, Petrocart a avut o cifră de afaceri de peste 23.000.000 EUR. În cadrul companiei lucrează cca. 240 de salariaţi. În prezent, compania oferă spre comercializare diverse tipuri de produse în diferite sortimente: carton pentru transformatoare, carton pentru maşini electrice şi hârtie tissue din celuloză.

În anul 1997 a fost proiectat şi a început implementarea sistemului de management al calităţii în conformitate cu standardul ISO 9002:1994. Începând cu anul 1999, sistemul de management implementat în cadrul companiei este certificat de către TUV CERT Suddeutschland, în conformitate cu reglementările standardelor în vigoare la data certificărilor. De asemenea, compania are implementat şi certificat un sistem de management integrat – calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională.

Află mai multe despre produsele și brandurile noastre. PRODUSE